Μονοκατοικίες Πεντέλη

Η Πεντέλη είναι μια πολύ εύκολα προσβάσιμη περιοχή της Αθήνας και σε καταπληκτικό σημείο πάνω στο βουνό της Πεντέλης, είναι μια εξαιρετική περιοχή η οποία ταιριάζει σε ανθρώπους που θέλουν να ζουν στην φύση αλλά να βρίσκονται ταυτόχρονα μια ανάσα απο την ζωή της πόλης, η Αγία Παρασκευή απέχει μόνο 10 λεπτά απο την Πεντέλη, η ίδια η Πεντέλη διαθέτει πολλά και επώνυμα μαγαζιά, φημίζεται για τις ταβέρνες της που είναι μέρα νύχτα γεμάτες όλο το χρόνο, θα βρείτε βολιώτικα τσιπουράδικα και μέρη για καφέ, παγωτό και χαλάρωση στην κεντρική της πλατεία.

Το μεσιτικό Αξιοπιστία διαθέτει στην περιοχή αυτή μονοκατοικίες και οικόπεδα ώς επι το πλείστον, δεν λείπουν οι μεζονέτες και τα διαμερίσματα για αγορά ή ενοικίαση τα οποία πολλές φορές δεν προλαβαίνουμε καν να αναρτήσουμε, καλό θα ήταν να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2117500417 για άμεση πληροφόρηση όσον αφορά την Πεντέλη είτε θέλετε να πουλήσετε είτε να αγοράσετε το σπίτι ή το οικόπεδό σας, οι αντιπαροχές οικοπέδων στην περιοχή είναι σπάνιες.

Πώληση μονοκατοικίς στην Παλαιά Πεντέλη - (Ασκητών), μονοκατοικία 420 τ.μ., 5 υ/δ (το 1 master), 2 μπάνια, wc, βίλα, σε οικόπεδο 1.200 τ.μ., αυτόνομη θέρμανση, 160 τ.μ. ισόγειο, 150 τ.μ. 1ος όροφος συν υπόγειο και βοηθητικοί χώροι, με θέα πράσινο, Αθήνα, Πειραιά, θάλασσα, τιμή 1.600.000 ευρώ. (ενεργειακή κλάση Δ).(πουλήθηκε)

Καλέστε τώρα στο 2117500417 ή στείλτε μας Email