Πωλήσεις ξενοδοχείων

Η αγορά και η πώληση ξενοδοχείων στα Ελληνικά νησιά όπως και στην επαρχία συνεχίζει να έχει ζήτηση, η μείωση των τιμών των ακινήτων έχει δημιουργήσει ζήτηση στην αγορά των ξενοδοχείων, τα πρωτεία στην ζήτηση ξενοδοχείων έχει η Μύκονος εδώ και πολλά χρόνια, οι τιμές οι οποίες ζητούνται για την πώληση ξενοδοχείου στο νησί αυτό είναι πολύ υψηλές, η ζήτηση τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί και οι τιμές έχουν μάλιστα ανέβει και λίγο, βέβαια στο νησί της Μυκόνου και ιδιαίτερα στην Καλντέρα όπου και το 99% των αγοραστών ζητούν να αγοράσουν είναι πολύ υψηλές και οι πωλήσεις ξενοδοχείων ανύπαρκτες.
Υπάρχουν όμως πολλά νησιά που θα μπορούσαν οι εκάστοτε Έλληνες και ξένοι επενδυτές να εντάξουν στο ενδιαφέρον τους, νησιά που προσφέρονται για επένδυση όπως οι Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα, η Κρήτη και τα Ιόνια νησιά, υπάρχουν στο γραφείο μας πολλές και μεγάλες εκτάσεις για ανέγερση ξενοδοχείων όπως και ξενοδοχεία προς πώληση σε όλα σχεδόν τα Ελληνικά νησιά, τα νησιά του Αργοσαρωνικού έχουν και αυτά την αξία τους επειδή βρίσκονται μια ανάσα από την πρωτεύουσα και το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος που είναι το αεροδρόμιο με την μεγαλύτερη τουριστική κίνηση στην Ελλάδα.

Πώληση ξενοδοχείου Σπέτσες

Πωλείται παραθαλάσσιο ξενοδοχείο σε οικόπεδο 19,200 τετραγωνικών μέτρων στις Σπέτσες που περιλαμβάνει: Ξενοδοχείο, Ταβέρνα, Beach Bar σε λειτουργία & την δυνατότητα επιπλέον ανέγερσης 2.600τμ σε οικόπεδο 19.300τμ.
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ:
Η πρώτη περίπτωση περιλαμβάνει το σύνολο των κτισμάτων με την παραλία την ταβέρνα και το  Beach Bar, την δυνατότητα επιπλέον ανέγερσης 2.600τμ και την δυνατότητα αγοράς και εκμετάλλευσης όλων από τον νέο ιδιοκτήτη σε οικόπεδο 19.300τμ στην τιμή των 4.700.000 EURO.
Η δεύτερη περίπτωση περιλαμβάνει το υπάρχον ξενοδοχείο, είναι 800τμ σε 3 ορόφους με την επιπλέον δυνατότητα δόμησης 2.600τμ ακόμη, το ξενοδοχείο είναι σε άριστη κατάσταση και λειτουργεί κανονικά, διαθέτει πισίνα και την δυνατότητα επιπλέον ανέγερσης 2.600τμ με πρόσβαση στην παραλία σε οικόπεδο 14.300τμ και πωλείται στην τιμή των 2.500.000 EURO.
Η τρίτη περίπτωση περιλαμβάνει την ταβέρνα και το Beach Bar που περιλαμβάνει το μέτωπο στην παραλία & την εκμετάλλευσή της με ξαπλώστρες, ομπρέλες κλπ και την δυνατότητα εκμετάλλευσης τους από τον νέο ιδιοκτήτη σε οικόπεδο 5.000τμ πωλείται στην τιμή των 2.500.000 EURO.
Μόνο τα 14.300τμ που περιλαμβάνουν το ξενοδοχείο με την πισίνα & με δυνατότητα επιπλέον ανέγερσης 2,600τμ με την δυνατότητα πρόσβασης στην παραλία στην τιμή των 2,500,000 EURO.
Μόνο το οικόπεδο των 5.000τμ που περιλαμβάνουν το μέτωπο στην παραλία & την εκμετάλλευσή της με ξαπλώστρες, ομπρέλες κλπ, μαζί με την Ταβέρνα & το Beach Bar στην ΤΙΜΗ: 2,500,000 EURO.
• Το σύνολο των κτισμάτων, το ξενοδοχείο με όλο το μέτωπο στην παραλία, την ταβέρνα και το  Beach Bar, και την δυνατότητα επιπλέον ανέγερσης 2.600τμ με την δυνατότητα εκμετάλλευσης όλων από τον νέο ιδιοκτήτη σε οικόπεδο 19.300τμ πωλείται στην τιμή των 4.700.000 EURO. (ενεργειακή κλάση Δ)      

Πώληση ξενοδοχείου Λευκάδα

Ξενοδοχείο στο Περιγιάλι της Λευκάδας στο τέταρτο σε μέγεθός νησί του Ιονίου πελάγους πωλείται σε τιμή ευκαιρίας, πρόκειται για συγκροτημα διαμερισματων 545τμ τα οποία βρίσκονται μόνο 200μ από την πλαζ, το ξενοδοχείο έχει θέα πανοραμική στη θάλασσα και πρόσβαση σε παραλία με αμουδιά, πωλείται μαζί με ένα οικόπεδο 600τμ που χτίζει 400τμ (χρησιμοποιείται για πάρκινγκ) του ξενοδοχείου στο ποσό των 750.000 ευρώ μαζί και για τα δύο για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την πώληση του ξενοδοχείου παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (ενεργειακή κλάση Γ).

Πώληση ξενοδοχείου Κέρκυρα

Ξενοδοχείο προς πώληση στην Κέρκυρα, 14 χλμ από το κέντρο της πόλης της Κέρκυρας (Λιμάνι – Αεροδρόμιο) και 1.5 χλμ από την παραλία, είναι δύο όμοια κτήρια σε οικόπεδο 4.000m2 με υπόλοιπο δόμησης 1100τμ. Συνολικά υπάρχουν προς εκμετάλευση 2 οροφοδιαμερίσματα (2 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, κουζίνα και σαλόνι με τζάκι), 4 apartments (2 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο, κουζίνα και καθιστικό), 4 studios (1 υπνοδωμάτιο, 1 μπάνιο, 1 κουζίνα και καθιστικό), όλα τα διαμερίσματα είναι πλήρως εξοπλισμένα. Διαθέτει πισίνα: 8m x 16m (3 υδρομασάζ, πλακάκια), Snack-bar πλήρως εξοπλισμένο, Kiosk στον εξωτερικό χώρο του snack-bar δίπλα στην πισίνα, Laundry: δωμάτιο με πλυντήριο, στεγνωτήριο και κύλινδρος για σίδερο, Βοηθητικό δωμάτιο και ντουζ, αποθήκες και Γεώτρηση, τιμή ευκαιρίας 660.000 ευρώ (ενεργειακή κλάση Δ).

Πώληση ξενοδοχείων στην Ελλάδα

Ακολουθούν ξενοδοχεία στην  ηπειρωτική Ελλάδα, εδώ θα βρείτε ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα, ευκαιρίες ξενοδοχειακών συγκροτημάτων σε πόλεις της ηπειρωτικής Ελλάδας σε τουριστικούς προορισμούς και σε κέντρα πόλεων που δουλεύουν όλο το χρόνο, ο τουρισμός στην Ελλάδα έχει ανέβει και τα ξενοδοχεία έχουν τον πρώτο λόγο στην ζήτηση ξενοδόχων από το εξωτερικό ή Ελληνικών ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.

Πώληση ξενοδοχείου στο Καρπενήσι

Πωλείται ξενοδοχειακή μονάδα στο Καρπενήσι συνολικού εμβαδού 1800τμ (έχει έγκριση από τον ΕΟΤ για να χτίσει ακόμη 20 δωμάτια) σε οικόπεδο 9,800τμ, διαθέτει 27 δωμάτια και 44 κλίνες, είναι σε λειτουργία και σε άριστη κατάσταση, διαθέτει τζάκι, πισίνα και είναι 4 αστέρων 1ης κατηγορίας, είναι κατασκευής του 1995 και ανήκει σε ΑΕ και υπάρχει δυνατότητα πώλησης της εταιρείας ή του ακινήτου και πωλείται στο ποσό των 850.000 ευρώ (ενεργειακή κλάση Δ).

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2117500417 ή μέσω Email