Πώληση ξενοδοχείου Αττική

Η πώληση ξενοδοχείων στην Αθήνα είναι μια απο τις επιτυχημένες ασχολίες του μεσιτικού μας γραφείου το οποίο βρίσκεται σε λειτουργία για δωδέκατη συνεχή χρονιά. Σας προτείνουμε ξενοδοχεία για αγορά στην Αθήνα και στον Πειραιά, ευκαιρίες ξενοδοχείων στην Αθήνα στον Πειραιά και αποκλειστικότητες σε μικρά και μεγάλα Ξενοδοχεία όπως επίσης και κτίρια αυτόνομα στην Αθήνα τα οποία έχουν την δυνατότητα μετατροπής σε ξενοδοχειακή μονάδα. Ο τουρισμός στην Αθήνα για το 2017 είναι αυξημένος κατα πολύ μεγάλο ποσοστό, η Ελλάδα με ναυαρχίδα τον τουρισμό φαίνεται πως ξεπερνά την κρίση και επανέρχεται σε αρκετά υψηλά επίπεδα, τα έργα που έχουν γίνει στην Αθήνα με τους Ολυμπιακούς αγώνες και η ανάπλαση του ιστορικού κέντρου της Αθήνας και οι επενδύσεις της KOSKO δημιουργούν τις προϋποθέσεις και δίνουν τη δυνατότητα για νέες επενδύσεις σε αγορές, και ενοικιάσεις ξενοδοχειακών μονάδων στην Αθήνα και στον Πειραιά, στην σελίδα μας θα βρείτε ευκαιρίες, ξενοδοχεία σε πολύ καλές τιμές που πωλούνται είτε ως αυτόνομα κτίρια, ενοικιάζονται ή πωλούνται ως εταιρείες, οι ιδιώτες πάλι που διαθέτουν μικρά ή μεσαίας τάξεως κεφάλαια έχουν και οι ίδιοι προσχωρήσει στον κλάδο του τουρισμού αγοράζοντας και ανακαινίζοντας μικρά ή και μεγάλα διαμερίσματα ιδιαίτερα στο κέντρο της Αθήνας και μισθώνοντάς τα σε τουρίστες μέ την μέθοδο του airbnb, για το 2017 οι μισθώσεις μέσω airbnb στην Αττική πλησιάζουν το 50% των κρατήσεων στα ξενοδοχεία της Αττικής, ρωτήστε μας αν σας ενδιαφέρει η αγορά και ανακαίνιση διαμερίσματος στην Αττική με σκοπό την ενοικίασή του μέσω airbnb.

Αγορά ξενοδοχείου Αθήνα

ΠΩΛΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΑΘΗΝΑ: ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ: Αυτόνομο κτίριο προς πώληση στο εμπορικό τρίγωνο της Αθήνας στον πεζόδρομο της οδού Αιόλου, πρόκειται για ένα κεντρικότατο κτίριο με πρόσοψη σε τρείς δρόμους πλήρως ανακατασκευασμένο συνολικού εμβαδού 2.049,36τμ σε οικόπεδο 532,12τμ, Υπόγειο 523,13τμ, ισόγειο 523,13τμ, Ημιώροφος (κανονικό ύψος ορόφου) 470,00τμ, 1ος όροφος 266,55² και 2ος όροφος 266,55τμ, το κτίριο είναι κατάλληλο για ξενοδοχείο, πωλείται σε τιμή ευκαιρίας, στο ποσό των 3.800.000 ευρώ (ενεργειακή κλάση Ε).
Ξενοδοχείο προς Πώληση στο κέντρο της Αθήνας, κτίριο υπογείου - ισογείου - ημιωρόφου - 1ου - 2ου - 3ου - 4ου - 5ου - 6ου, το συνολικό εμβαδόν του κτιρίου είναι 5.655τμ, βρίσκεται πλησίον metro με 126 δωμάτια και 236 κλίνες, είναι γωνιακό μεγάλης προβολής, χρειάζεται ανακαίνιση είναι εκτός λειτουργίας, πωλείται στο ποσό των 6.000.000 ΕΥΡΏ (ενεργειακή Η).
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΟΥΚΑΚΙ: Το προς πώληση ξενοδοχείο βρίσκεται στο Κουκάκι του Δήμου Αθηναίων, σε οικόπεδο 130τμ. Χτίστηκε και λειτουργεί ως ξενοδοχείο από το 1982, διαθέτει ισόγειο, υπόγειο και 5 ορόφους, με 21 δωμάτια και 49 κλίνες, το ισόγειο είναι 78τμ συν πρόσθετους ακάλυπτους χώρους 70τμ ( με κοινόχρηστους χώρους 10τμ Χ 7 ορόφους) και βεράντες/μπαλκόνια 58τμ, το ισόγειο + 3 όροφοι από 120τμ, ο 4ος 95τμ και ο 5οςόροφος 85τμ, το υπόγειο του ξενοδοχείου είναι 120τμ και διαθέτει ανελκυστήρα, αποθηκευτικούς χώρους στο υπόγειο και κεντρική θέρμανση και ζεστό νερό (3 Boilers ανεξάρτητης λειτουργίας), που εξασφαλίζεται από καυστήρα 120.000 Kcal, που λειτουργεί με παροχή φωταερίου του δικτύου πόλεως. Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε απόσταση 5-10 λεπτών με τα πόδια από την Ακρόπολη και το Μουσείο Ακρόπολης και περίπου 10 λεπτών από τα όρια της Πλάκας, ο σταθμός μετρό Συγγρού-Φιξ (γραμμή Σεπόλια-Δάφνη-Ελληνικό) βρίσκεται στα περίπου 3 λεπτά μακριά με τα πόδια. Σε άμεση πρόσβαση βρίσκονται επίσης και τα άλλα ΜΜΜ: γραμμές λεωφορείων προς την θάλασσα, τα Νότια Προάστια και τον Πειραιά (από Συγγρού – σε απόσταση 150 μέτρων, στάσεις τρόλεϊ και γραμμή τραμ (Σύνταγμα-Γλυφάδα-Βούλα & Σύνταγμα-Πειραιά). Είναι δίπλα από την πεζοδρομημένη Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Εφόσον είναι επιθυμητό, στην τιμή πώλησης του ακινήτου μπορεί να συμπεριληφθεί και η άδεια κλασικού τύπου ξενοδοχείου (σε ισχύ) για 22 δωμάτια, με δυνατότητα φιλοξενίας άνω των 50 ατόμων και άδεια κυλικείου (bar) για 40 άτομα, όπου και η βεράντα με θέα την Ακρόπολη. Το ξενοδοχείο χρήζει ανακαίνισης.

Πουλημένα ξενοδοχεία στην Αθήνα

Πωλείται ξενοδοχείο στην Αθήνα, πλησίον metro ή ενοικιάζεται, στην περιοχή της Πλατείας Βικτωρίας πωλείται ξενοδοχείο 850 τμ υπογείου - ισογείου - ημιωρόφου - 1ου - 2ου - 3ου - 4ου - 5ου - 6ου, κατασκευή 1978, το κτίριο είναι χτισμένο σε οικόπεδο 150 τμ το οποίο ανακαινίστηκε το 2005 και είναι σε πολύ καλή κατάσταση, είναι άμεσα λειτουργικό ενώ διαθέτει 17 δωμάτια 34 κλίνες, (όλα τα δωμάτια είναι δίκλυνα) και πωλείται 650,000 ή ενοικιάζεται 5.000 ευρώ (ενεργειακή κλάση Δ)
Στήν Ομόνοια, στο κέντρο της Αθήνας ενοικιάζεται ή πωλείται αυτόνομο κτίριο γραφείων καταστημάτων συνολικού εμβαδού 1.150τμ, το ισόγειο κατάστημα είναι 100τμ, και κάθε όροφος 140τμ περίπου, η μετατροπή σε ξενοδοχείο είναι εφικτή επειδή είναι διαμπερές, διαθέτει μετά τον 5ο όροφο τρία ρετιρέ, επίσης το κτίριο διαθέτει κλιματισμό mitsubishi, πίνακες ρεύματος ανά όροφο, ασανσέρ, καλωδίωση δικτύου και τηλεφώνου, ηλεκτρικά ρολά ασφαλείας, παράθυρα αλουμινίου με διπλά τζάμια και βρίσκεται γενικά σε καλή κατάσταση, ενοικιάζεται 4.500 ευρώ (ενεργειακή κλάση Ε)

Πώληση ξενοδοχείου στον Πειραιά - Καστέλλα, Με πανοραμική θέα πωλείται ξενοδοχείο 3,400τμ ανωδομή, σύν roof garden και υπόγειο 800τμ με 74 δωμάτια και 141 κλίνες, σε καλή τιμή, το ξενοδοχείο διαθέτει άμεση πρόσβαση στο λιμάνι του Πειραιά ενώ πρόκειται για κτίριο υψηλής αρχιτεκτονικής, για λεπτομέρειες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (ενεργειακή κλάση Γ).

Πωλείται ξενοδοχείο στην Ομόνοια ή ενοικιάζεται, πρόκειται για αυτόνομο κτίριο 670 τμ τριώροφο, (πεζόδρομος) με άδεια ξενοδοχείου για 54 κλίνες και 29 δωμάτια, φτιάχνεται και πάρκο πολύ κοντά, για ενοίκιο 3.000 ευρώ και για πώληση 370.000€, χρωστάει 90,000 συνολικά στην ΕΥΔΑΠ, τα οποία αν πληρωθούν μετρητά τότε φεύγουν οι προσαυξήσεις και γίνεται 50,000 που είναι και το αρχικό χρέος (μπορεί ο αγοραστής να αγοράσει την εταιρεία που έχει το ξενοδοχείο με ένα ποσό που θα συμφωνηθεί και να αναλάβει τις υποχρεώσεις, και χρωστάει (πέραν των 90.000 της ΕΥΔΑΠ) στην τράπεζα 180.000 (ενεργειακή κλάση Δ)

Ξενοδοχεία Αθήνα κέντρο

Οι βασικοί λόγοι που η αγορά ξενοδοχείου στο Ιστορικό κέντρο της Αθήνας είναι επικερδής στο παρόν αλλά και στο μέλλον και πληροφορίες για διάφορες περιοχές της Αθήνας: Οι τουρίστες που επισκέπτονται την Αθήνα (οι περισσότεροι ως στάση για τον τελικό προορισμό τους στα νησιά της Ελλάδος), αφιερώνουν κατά μέσον όρο τρείς ημέρες για την εξερεύνηση των αρχαιολογικών χώρων της Αθήνας, η Ακρόπολη και το νέο μουσείο είναι οι πιο βασικές επισκέψεις, το ξενοδοχείο που βρίσκεται πλησίον Metro και Τραμ είναι αυτό που προτιμείται από τους τουρίστες και τους δίνει την δυνατότητα να εξερευνήσουν την Αθήνα.
Περιοχές της Αθήνας όπως τo Μοναστηράκι είναι που είναι γεμάτο από καταστήματα αντικών με διαφορετικές τιμές και ποιότητα από μαγαζί προς μαγαζί. (Οι τουρίστες θα πρέπει να ξέρουν πως οτιδήποτε είναι πάνω από 40 ετών θεωρείται μια αντίκα και αναλόγως με την παλαιότητα και την κατάσταση των αντικών συμβαδίζουν και οι τιμές).
Η οδός Αθηνάς, που ξεκινάει από το Μοναστηράκι, έχει συναρπαστικά καταστήματα με διάφορα υλικά και μαγειρικά σκεύη, ενώ η οδός Ευριπίδου, διαθέτει την αγορά για κρέας και ψάρια που θα τα βρείτε σε πολύ καλές τιμές, είναι διάσημη για τα μπαχαρικά της. Κάθε τουρίστας μπορεί να επισκεφθεί την περιοχή του Μεταξουργείου κοντά στο Μοναστηράκι και τα Άνω Πετράλωνα, μια ήσυχη περιοχή στις δυτικές πλαγιές του λόφου του Φιλοπάππου, όπου μπορεί κανείς να πάρει ένα αξιοπρεπές γεύμα σε καλή τιμή στις τοπικές ταβέρνες με το παραδοσιακό στυλ. Οι κεντρικές περιοχές του Κολωνακίου όπως και τα Εξάρχεια είναι σπαρμένες με κομψές πολυκατοικίες του 1930, χτισμένες σε μια πιο εκλεπτυσμένη εκδοχή του Διεθνούς Στυλ με μαρμάρινες εισόδους, περίτεχνες σιδεριές και φινιστρίνια. Η εισροή των προσφύγων από τον καταστροφικό Ελληνο - Τουρκικό πόλεμο του 1919-1922 οδήγησαν σε ειδικά προγράμματα στέγασης για τους Αθηναίους. Μερικά από αυτά τα κτίσματα (τα προσφυγικά) επιβιώσουν στην Καισαριανή.
Δίπλα στην Αθήνα υπάρχει Inter Continental Hotel και απέναντι του επί της Λ Αλεξάνδρας το παλιό γήπεδο ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού.
Το κέντρο της Αθήνας διαθέτει πολλά ακριβά ξενοδοχεία όπως το Hilton Hotel αλλά και πολλές επιλογές για πιο φθηνά ξενοδοχεία που όμως διαθέτουν μια αξιοπρεπέστατη διαμονή. Οι τιμές στο Ιστορικό κέντρο της Αθήνας ξεκινούν σε ξενοδοχεία τριών αστέρων από το 30 - 35 ευρώ την βραδιά με πρωινό.
Οι επισκέπτες στην Αθήνα αυξάνονται κάθε χρόνο πλέον με ρυθμούς άνω του 20% επειδή η Πόλη της Αθήνας και ειδικά το ιστορικό της κέντρο διαθέτει άπειρα μνημεία για να επισκεφθεί ο τουρίστας των Αθηνών και άπειρες επιλογές για οικονομικό ποιοτικό φαγητό αλλά και νυχτερινή διασκέδαση.
Το βράδυ, θα δοκιμάσουν ένα θερινό σινεμά, όπου μπορούν να καπνίσουν. Το κάπνισμα τεχνικά είναι παράνομο σε οποιαδήποτε εσωτερικό χώρο, καφετέριες, μπαρ και εστιατόρια. Αλλά κατά κύριο λόγο στα περισσότερα μαγαζιά το κάπνισμα επιτρέπεται.

Στις παρυφές της πόλης οι τουρίστες επισκέπτονται τα αρχαιολογικά μνημεία, όπως ο Ναός του Ποσειδώνα στο Σούνιο και το Ιερό της Δήμητρας στην Ελευσίνα, είναι εύκολα προσβάσιμα με το λεωφορείο από το ιστορικό κέντρο της Αθήνας. Τα βουνό της Πάρνηθας προσφέρεται για εκδρομές πεζοπορία μιας και είναι πλέον καταπράσινο, (η φύση πάντοτε βρίσκει το δρόμο της), είναι πολύ κοντά, μισή ώρα με το λεωφορείο από το κέντρο, για βόλτα και πεζοπορία ο τουρίστας μπορεί να επισκεφθεί τον Υμηττό (κατεβείτε στο τέρμα της γραμμής 224 Καισαριανή). Μια άλλη μεγάλη απόδραση που προσφέρει το κέντρο της Αθήνας στους επισκέπτες της είναι τα νησιά του Αργοσαρωνικού, η Σαλαμίνα (αρχαία Σαλαμίνα), η Αίγινα, ο Πόρος και την Ύδρα, σε 10 με 90 λεπτά από τον Πειραιά με δελφίνι είναι προσβάσιμα για ένα αυθημερόν ταξιδάκι. Πολλές εταιρείες επίσης προσφέρουν αυθημερόν κρουαζιέρες. Το λιμάνι του Πειραιά και της Ραφήνας παρέχουν τακτικά δρομολόγια πλοίων για όλα τα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, το αεροδρόμιο είναι άμεσα προσβάσιμο από το κέντρο της Αθήνας για την συνέχιση του ταξιδιού τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2117500417 ή μέσω Email