Αντιπαροχές οικοπέδων

Αντιπαροχές οικοπέδων

Βρείτε πατώντας στον σύνδεσμο αντιπαροχές στην Αθήνα για το 2022 και σε ολόκληρη την Αττική, όσο περνούν τα χρόνια γίνονται δυσεύρετες, παρόλα αυτά η αντιπαροχή οικοπέδων είναι η βασική μας δουλειά από την ίδρυση της εταιρείας πριν από είκοσι τρία χρόνια. Την αντιπαροχή και την πώληση οικοπέδων την γνωρίζουμε πλήρως, σε αυτή την σελίδα δημοσιεύουμε αντιπαροχές ακινήτων στην Αθήνα, στα Βόρεια προάστια, στα Νότια προάστια, στα Δυτικά προάστια και στον Πειραιά, οι οποίες ανανεώνονται σε εβδομαδιαία βάση, οι αγγελίες αντιπαροχής οικοπέδων που θα βρείτε πατώντας στον σύνδεσμο είναι ελεγμένες και ισχύουν.

Αντιπαροχές Αθήνα

Πατήστε στο Link αντιπαροχές Αθήνα και δείτε άμεσα αντιπαροχές στα κεντρικότερα σημεία της Αθήνας, οι περιοχές που θα βρείτε ξεκινάνε απο το κέντρο των Αθηνών και συνεχίζουν αλφαβητικά σε κάθε περιοχή των Αθηνών που διαθέτουμε οικόπεδα προς αντιπαροχή, στην σελίδα αυτή θα βρείτε οικόπεδα  στην Αθήνα, οικιστικά οικόπεδα για ανέγερση πουκατοικίας διαμερισμάτων αλλά και έπαγγελματικά οικόπεδα προς αντιπαροχή σε κεντρικές λεωφόρους των Αθηνών, διαθέτουμε πολλά οικόπεδα προς αντιπαροχή στα νότια, στα βόρεια προάστια και όλη την Αττική.

Πληροφορίες για την αντιπαροχή οικοπέδου

Τα παρακάτω δεδομένα ίσχυαν το 1997 που πρωτοξεκινήσαμε τις αντιπαροχές οικοπέδων, ισχύουν στα ποσοστά αντιπαροχής για το 2021 και θα ισχύουν πάντοτε στη διαδικασία της αντιπαροχής:
Αν το οικόπεδο προέρχεται από αγορά
ή έχει περιέλθει με οποιονδήποτε άλλο τρόπο στην κατοχή σας ή το συναίσθημα που σας δένει με τον χώρο αυτό δεν είναι πολύ ισχυρό, θα σας προτρέπαμε να ερευνήσετε όλους τους δυνατούς τρόπους εκμετάλλευσής του.
Αν είστε ιδιοκτήτης ενός οικοπέδου κι αν σ’ αυτό το οικόπεδο εμπεριέχεται το πατρικό σπίτι το οποίο μεγαλώσατε τότε η ζυγαριά για την αξιοποίησή του συνήθως κλίνει προς την αντιπαροχή και όχι προς την πώληση του οικοπέδου λόγω του συναισθήματος που εμπεριέχει αυτή η απόφαση, (για οικόπεδα στην Αθήνα σας προτρέπουμε να πάρετε κι άλλα δεδομένα μέσα απο το Site μας).
Στις πωλήσεις οικοπέδων το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να επιτύχουμε την υψηλότερη δυνατή τιμή στην συγκεκριμένη χρονική περίοδο της πώλησής τους, οι αντιπαροχές οικοπέδων είναι εντελώς διαφορετικό θέμα.
Για μια επιτυχημένη αντιπαροχή ή αντιπαροχές εφόσον υπάρχει πάνω απο ένα οικόπεδο, υπάρχουν και άλλοι καθοριστικοί παράγοντες όπως:
Α) Η αξιοπιστία του εργολάβου που θα αναλάβει την αντιπαροχή, (ένας αφερέγγυος εργολάβος ή που δεν έχει την οικονομική δυνατότητα, ενδέχεται να παρατήσει την οικοδομή ατελείωτη και να μας βάλει σε μεγάλο πρόβλημα).
Β) Η ποιότητα κατασκευής των διαμερισμάτων, (στην ίδια περιοχή βρίσκουμε έως και 30% διαφορά τιμής ανά τετραγωνικό μέτρο από κατασκευή σε κατασκευή).
Γ) Οι έξυπνες αρχιτεκτονικές λύσεις που εκμεταλλεύονται και το τελευταίο τετραγωνικό, (μπορεί να χαθούν αρκετά τετραγωνικά μέτρα σε άχρηστους διαδρόμους ή κακή διαρύθμιση κλπ εις βάρος των διαμερισμάτων αν ο Αρχιτέκτονας δεν είναι έμπειρος).
Δ) Η αξία των διαμερισμάτων που θα μας παραδώσει. (Η αξία τους αλλάζει σε πολύ μεγάλο βαθμό αν ο κατασκευαστής π.χ. επιμείνει να κλείσει τους ημιυπαίθριους χώρους οι οποίοι θεωρούνται στεγασμένες βεράντες. Είναι παράνομο να χρησιμοποιηθούν ως κύριοι χώροι χρήσης της κατοικίας και μπορεί να επιφέρουν δυσβάσταχτα πρόστιμα στον ιδιοκτήτη τους - οι πωλήσεις των διαμερίσματα που δεν έχουν παρανομίες κι έχουν μεγάλες βεράντες αποδεδειγμένα είναι 20 – 30% πιο πάνω από αυτά που έχουν κλείσει τις βεράντες και τις έχουν κάνει δωμάτια.)
Ε) Ο κατασκευαστής που λέει δίνω αντιπαροχή οικοπέδου 30% αλλά στον 1ο και στον 2ο όροφο στην πραγματικότητα σας δίνει αντιπαροχή 23% με 25% και ο ιδιοκτήτης που ζητάει αντιπαροχή 30% στους τελευταίους ορόφους, ζητάει στην πραγματικότητα αντιπαροχή 35% - 37%. Έτσι τα τετραγωνικά μέτρα που συμφωνούμε για την αντιπαροχή του οικοπέδου πρέπει να είναι στους μέσους ορόφους, ή στον 1ο και στον τελευταίο όροφο αντίστοιχα ή απο 1ο έως τελευταίο όροφο αν το οικόπεδο επιτρέπει δύο διαμερίσματα ανα όροφο.
ΣΤ) Μπορεί να συμφωνήσουμε εν γνώσει μας την αντιπαροχή του οικοπέδου μας στον 1ο και τον 2ο όροφο και να πάρουμε περισσότερα τετραγωνικά μέτρα ή να ζητήσουμε πιο ψηλούς ορόφους δίνοντας κάποια τετραγωνικά μέτρα στον εργολάβο, ή δίνοντας επιπλέον κάποια χρήματα για να αγοράσουμε επιπλέον τετραγωνικά μέτρα ανάλογα με τις ανάγκες μας. Πάντοτε το σκεπτικό είναι: ¨Αν πουλούσαμε την οικοδομή € 1,000,000 και η αντιπαροχή του οικοπέδου που έχουμε συμφωνήσει είναι π.χ. 30% θα μου έμεναν € 300.000 ή όχι; (Βλέπετε σε άλλη τιμή πωλούνται τα διαμερίσματα του 1ου σε άλλη τα διαμερίσματα του 2ου σε άλλη τα διαμερίσματα του 3ου ορόφου κ.τ.λ.)

Ποσοστό αντιπαροχής

ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΩΝ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΟΥ ΧΤΙΖΕΙ Η ΟΙΚΟΔΟΜΗ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ.
Όπως θα έχετε ήδη καταλάβει οι αντιπαροχές οικοπέδων είναι πολύ πιο δύσκολες από τις πωλήσεις οικοπέδων και χρειάζονται μεγαλύτερη γνώση, επίσης χρειάζεται να υπάρχει μεγάλο και δοκιμασμένο πελατολόγιο ώστε να επιλεγεί ο καλύτερος ανάμεσα σ’ αυτούς που δίνουν το μεγαλύτερο ποσοστό αντιπαροχής πράγμα που με βεβαιότητα μπορούμε να κάνουμε γιατί ήδη συνεργαζόμαστε με πάνω απο 2.000 εργολάβους στην Αττική.
Θα είναι εις βάρος σας αν αποφασίσετε να χειριστείτε μόνοι την αντιπαροχή του οικοπέδου σας.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΙΚΗ

Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε. είναι η εταιρεία που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την αγορά, πώληση οικοπέδων και την αντιπαροχή τους σ’ όλη την Αττική και σας δηλώνουμε υπεύθυνα ότι μπορούμε να κερδίσουμε σήμερα την υψηλότερη δυνατή αξία για το οικόπεδό σας χωρίς ρίσκο όπως και το 2020 και το 2021, παρόλα αυτά η εμπειρία στις αγοραπωλησίες και αντιπαροχές οικοπέδων αρχίζει το 1998.

Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας και είναι καθήκον μας να σας βοηθήσουμε.
Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2117500417 ή μέσω Email