Οικόπεδα Αττική

Τα οικόπεδα προς πώληση στην Αττική είναι πλέον πολλά και σε πολύ καλές τιμές, δεν είναι δύσκολο να βρεί κάποιος το οικόπεδο που του κάνει πλέον μιας και η ζήτηση των οικοπέδων είναι μικρή και τα οικόπεδα προς πώληση στην Αττική είναι πολλά. Οι τιμές των οικοπέδων στην Αττική έχουν πλέον μειωθεί πολύ και οι ευκαιρίες για επενδύσεις είναι πολλές, όταν λέμε λοιπή Αττική εννοούμε τις περιοχές που δεν εμπίπτουν στα ανατολικά προάστια, στα δυτικά προάστια, τα βόρεια προάστια, τα νότια προάστια, και την ανατολική Αττική, στις περιοχές αυτές έχουμε κατηγοριοποιήσει τα οικόπεδα της Αττικής σε ανατολικά προάστια, δυτικά προάστια, βόρεια προάστια, νότια προάστια, και ανατολική Αττική για να είναι εύκολη η περιήγηση και η χρηστικότητα για τον επισκέπτη της ιστοσελίδας μας, παρακάτω σας παραθέτουμε συνδέσμους που αφορούν τα προάστια της Αθήνας ώστε να βρείτε άμεσα αυτό που σαας ενδιαφέρει.

Οικόπεδα στην περιφέρεια Αττικής

Οικόπεδα στα βόρεια προάστια
Οικόπεδα στα Νότια προάστια
Οικόπεδα στα Δυτικά προάστια
Οικόπεδα στην ανατολική Αττική
Επαγγελματικά οικόπεδα
Αντιπαροχές οικοπέδων

Πώληση οικοπέδων Κορωπί

ΚΟΡΩΠΙ: Πωλείται οικόπεδο 130.000 τετραγωνικών μέτρων στο Κορωπί, έχει ΣΔ 0,2 και η πρόσοψή του είναι 200 μέτρα, το σύνολο των τετραγωνικών μέτρων που χτίζει είναι 26.000τμ, επι της Λεωφόρου Παιανίας Μαρκοπούλου και είναι κατάλληλο για εμπορικές χρήσεις, πωλείται 12.000.000 ευρώ με κόστος γης 462 ευρώ ανα δομήσιμο τετραγωνικό μέτρο.
Οικόπεδο 95.000 τετραγωνικών μέτρων προς πώληση στο Κορωπί
, είναι ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο με ΣΔ 0,2 το οποίο χτίζει συνολικά 19.000 τετραγωνικά μέτρα, είξναι κατάλληλο για εμπορικές χρήσεις, πωλείται στο ποσό των 14.000.000 ευρώ με κόστος γης 737 ευρώ το δομήσιμο τετραγωνικό μέτρο.

Οικόπεδο προς πώληση Λαύριο

ΛΑΥΡΙΟ: Πωλείται οικόπεδο στο κέντρο του Λαυρίου πολύ κοντά στο λιμάνι με ΣΔ 2 και ΣΚ 50%, έχει απεριόριστη θέα θάλασσα και πρόκειται για ένα οικοδομικό τετράγωνο με πρόσοψη γύρω γύρω 100 μέτρα, πωλείται στοποσό των 5.000.000 ευρώ με κόστος γης 500 ευρώ ανα τετραγωνικό και τιμές πώλησης νεόδμητων διαμερισμάτων 2.500 ευρώ το δομήσιμο τετραγωνικό μέτρο.

Οικόπεδο προς πώληση στο Μαρκόπουλο

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ: Οικόπεδο προς πώληση στο Μαρκόπουλο, πωλείται οικόπεδο σε τιμή ευκαιρίας στα σύνορα με το Πόρτο Ράφτη δώδεκα στρεμμάτων με σπίτι στα μπετά του 1983 εμβαδού 180τμ, το οικόπεδο είναι εκτός σχεδίου στα όρια σχεδίου του Πόρτο Ράφτη, βρίσκεται επι της οδού Μαρκοπούλου και διαθέτει γεώτρηση με πολύ νερό και πωλείται στο ποσό των 270.000 ευρώ.

Οικόπεδα προς πώληση Οινόη

ΟΙΝΟΗ πωλείται οικόπεδο 14.980 τμ, γωνιακό στο 58ο χιλιόμετρο Αθηνών Λαμίας, με Σ.Δ. 0,3 με εργοστάσιο επεξεργασίας αλουμινίου 1.500τμ.

Οικόπεδα στο Σχηματάρι προς πώληση

ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ πωλείται βιομηχανικό οικόπεδο 380 στρεμμάτων με πρόσοψη στην Εθνική οδό Αθηνών Λαμίας, ο συντελεστής δόμησης του οικοπέδου είναι 0,9 και η κάλυψη για συμβατική κατασκευή 0,30 και για σιδηροκατασκευή είναι 0,40, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες για το ακίνητο

Οικόπεδο προς πώληση Μαραθώνας

Πωλείται γωνιακό οικόπεδο 2.000τμ στο κέντρο του Μαραθώνα, το οικόπεδο έχει ΣΔ 0,4 και είναι κοντά στο δημαρχείο του Μαραθώνα στο κέντρο του Μαραθώνα, είναι κατάλληλο για οικιστική ή επαγγελματική χρήση (υπάρχει δυνατότητα συνένωσης με διπλανά οικόπεδα για δημιουργία ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ 1.000TM) και πωλείται 450.000 ευρώ με κόστος γης 563 ευρώ ανα δομήσιμο τετραγωνικό μέτρο

Πουλημένα οικόπεδα λοιπή Αττική

ΚΟΡΩΠΙ πωλείται οικόπεδο δύο στρεμμάτων και 190 τμ εντός σχεδίου, επίπεδο, σε πολύ καλή τιμή.
ΚΟΡΩΠΙ στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας πωλείται οικόπεδο οικόπεδο 2.600τμ επικλινές με θέα θάλασσα, ο συντελεστής δόμησης είναι 0,3 και ο συντελεστής κάλυψης 0,4 οι προσόψεις του οικοπέδου είναι 35 μέτρα x 75 μέτρα, 2 διαμπερές, οικοδομήσιμο, 900 μ. από θάλασσα με θεα θαλασσα και πλησίον κέντρου Αγιας Μαρινας, δεκτη και ανταλλαγη με διαμερίσματα στα νότια Προάστια ή σε νησί.

ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ πωλείται Οικόπεδο 800 τμ, Προσόψεως 23,00 μέτρων, , με Σ.Δ. 0,4 σε κεντρικό σημείο, ελαφρώς επικλινές με θέα θάλασσα.

ΒΟΥΤΖΑΣ πωλείται οικόπεδο έξι στρεμμάτων νε συντελεστή δόμησης 0,4 και συντελεστή κάλυψης 0,2, το οικόπεδο έχει πρόσοψη 100 μέτρα στην οδό Παραδείσου και 100 μέτρα στην οδό Τύχης, είναι αμφιθεατρικό, με πανοραμική θέα

ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ πωλείται οικόπεδο δύο στρεμμάτων και 90 τμ, είναι εντός σχεδίου και είναι τρίφατσο άρτιο και οικοδομήσιμο με απεριόριστη θέα και πωλείται σε τιμή ευκαιρίας.
ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ πωλείται οικόπεδο δύο στρεμμάτων και 300τμ εντός σχεδίου, το παρόν οικόπεδο είναι διαμπερές με μεγάλες προσόψεις και στους δύο δρόμους.

ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ πωλείται οικόπεδο 6,5 στρεμμάτων άρτιο και οικοδομήσιμο, σε κεντρικό μέρος με πρόσοψη σε δρόμο με άσφαλτο, το οικόπεδο είναι οικοδομήσιμο και κτίζει 2 μεζονέτες ή μια μονοκατοικία.

ΚΕΡΑΤΕΑ πωλείται βιομηχανικό οικόπεδο 2.060 τμ με συντελεστή δόμησης 1,4 και συντελεστή κάλυψης 0,65, η πρόσοψη του οικοπέδου είναι 40 μέτρα με άδεια οικοδομής, ηλεκτρικό και νερό, το παρόν οικόπεδο προορίζεται για επαγγελματική χρήση.
ΚΕΡΑΤΕΑ πωλείται οικόπεδο στην περιοχή Πέτα, το οικόπεδο είναι 1.800τμ και είναι εντός σχεδίου, βρίσκεται επί της κεντρικής λεωφόρου και έχει τρείς όψεις
ΚΕΡΑΤΕΑ πωλείται οικόπεδο στην περιοχή Διόνυσος, το οικόπεδο 10 στρέμματα και διαθέτει όλες τις παροχές, υπάρχει χαρτί δασαρχείου και είναι κατάλληλο για ηλιακό πάρκο

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2117500417 ή μέσω Email