Μεσιτικά Νέο Ψυχικό

Το μεσιτικό ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ επανέκίνησε την λειτουργία του στο Νέο Ψυχικό, οργανώσαμε το μεσιτικό μας γραφείο στο Νέο Ψυχικό και μέσω του τμήματος πωλήσεων διαμερισμάτων, μεζονετών, μονοκατοικιών και οικοπέδων διαθέτουμε για εσάς μεγάλη γκάμα από διαμερίσματα, μεζονέτες, μονοκατοικίες και οικόπεδα στο Νέο Ψυχικό. Το μεσιτικό γραφείο στο Νέο Ψυχικό λειτουργεί πλέον κανονικά, αναζητούμε συνεχώς προς πώληση ή αγορά ακίνητα στην περιοχή του Νέου Ψυχικού, για πληροφορίες που αφορούν την αγορά ή την πώληση του ακινήτου σας τηλεφωνήστε μας. Αναζητούμε τη συνεργασία σας είτε η πρόθεσή σας είναι η αγορά είτε η πώληση του ακινήτου σας, οι πωλήσεις μονοκατοικοιών στο ψυχικό είναι εδώ και χρόνια η επαγγελματική μας ταυτότητα και τα καταφέρνουμε πολύ καλά, οι εκτιμήσεις των ακινήτων στην περιοχή του Νέου ψυχικού γίνονται απο επαγγελματίες εκτιμητές πράγμα που παρέχει ασφάλεια για το ακίνητό σας.

Πουλημένα σπίτια διαμερίσματα μεζονέτες στο Νέο Ψυχικό

Διαμερίσματα, μεζονέτες, μονοκατοικίες Νέο Ψυχικό

Διαμέρισμα στο Νέο Ψυχικό, κέντρο απόκεντρο, νεόδμητο διαμέρισμα 60 τ.μ., ισόγειο, 1 υ/δ, κατασκευή '10, μπάνιο, με δυνατότητα γκαράζ και αποθήκης, αυτόνομη θέρμανση, πόρτα ασφαλείας, κήπος, δρύινα πατώματα παντού, καταπληκτικό dezign , τιμή 158.000 ευρώ. (Πουλήθηκε απο το μεσιτικό μας γραφείο)

Διαμέρισμα στο Νέο Ψυχικό, σε πολυ καλο σημείο, νεόδμητο διαμέρισμα 68 τ.μ., 1ου, 2 υ/δ, κατασκευή '09, μπάνιο, αυτόνομη θέρμανση, πόρτα ασφαλείας, υπόγειο πάρκιν, αποθήκη, ετοιμοπαράδοτο, καλή κατασκευή, τιμή 230.000 ευρώ, συζητήσιμη (Πουλήθηκε απο το μεσιτικό μας γραφείο)

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2117500417 ή μέσω Email