Μεσιτικά Αγία Παρασκευή

Το μεσιτικο γραφείο ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ έχει την έδρα του στην ΑΘΗΝΑ, απο το 2019, τον καιρό που ξεκινήσαμε την δραστηριότητά μας στις μεσολαβήσεις ακινήτων κάναμε το ξεκίνημά μας στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής, αγαπάμε την περιοχή και διαθέτουμε διαμερίσματα στην Αγία Παρασκευή ο ιδιοκτήτης της εταιρείας δούλεψε στην περιοχή αυτή απο το 2003. Με την άνοδο των ακινήτων η εταιρεία μεγάλωσε και σε αριθμό υπαλλήλων αλλά και σε πωλήσεις διαμερισμάτων, μονοκατοικιών και γενικότερα κάθε είδους ακινήτου, περισσότερο όμως διαθέτουμε διαμερίσματα στην Αγία Παρασκευή.

Πληροφορίες για το δήμο Αγίας Παρασκευής

Η Αγία Παρασκευή είναι ένα απο τα πολύ ήσυχα και είκολα προσβάσιμα προάστια της Αθήνας, ξεκινάει απο τους πρόποδες του Υμηττού και φτάνει μέχρι το Χαλάνδρι, αφού περάσουμε την Λ. Μεσογείων, στην Αγία παρασκευή έχουν την έδρα τους το Αμερικάνικο και το Γαλλικό κολέγιο, η πλευρά δεξιά της Μεσογείων όπως την γνωρίζουν οι κάτοικοι ή αυτοί που ψάχνουν σπίτι στην Αγία Παρασκευή είναι η περιοχή που είναι προς τον Υμηττό, εκεί είναι η Α΄ζώνη, ο Τσακός, η Νέα Ζωή, και η περιοχή της ΕΡΤ, η Αγία Παρασκευή διαθέτει άμεση πρόσβαση στην Αττική Οδό μέσω του περιφερειακού Υμηττού και οι περιοχές του Παραδείσου και το Κοντόπευκο διαθέτουν merto, το metro του Νομισματοκοπείου εξυπηρετεί την Αγία Παρασκευή επίσης στα σύνορα της με τον Χολαργό, τα Πευκάκια είναι η άλλη περιοχή της Αγίας Παρασκευής τα οποία συνορεύουν με τον Γέρακα τα οποία έχουν διόροφα σπίτια και μεζονέτες δύο και τριών επιπέδων, η περιοχή των Πευκακίων έχει επίσης αρκετά οικόπεδα πρός δόμηση, δεν λείπουν οι αντιπαροχές οικοπέδων στην Αγία Παρασκευή. Δεξιά του Σταυρού η Αγία Παρασκευή συνορεύει με τα Γλυκά Νερά, μια ήσυχη, καταπράσινη περιοχή στους Πρόποδες του Υμηττού, η θάλασσα είναι 20 λεπτά απο την Αγία Παρασκευή όπως και το λιμάνι της Ραφήνας, η Αγία παρασκευή είναι μια οικογενειακή περιοχή, όμως διαθέτει πολλές ταβέρνες, καφετέριες αλλά και νυχτερινή ζωή.
Το μεσιτικό μας στην Αγία Παρασκευή συνεχίζει τις αγορές, πωλήσεις και τις ενοικιάσεις ακινήτων, διαθέτουμε διαμερίσματα όλων των ορόφων αλλά και ισόγεια διαμερίσματα με κήπο, μεζονέτες και μονοκατοικίες για άμεση κατοίκηση αλλά και για ανέγερση νέας οικοδομής και οικόπεδα για αγορά ή για αντιπαροχή. Ζητάμε σε μόνιμη βάση διαμερίσματα πρός πώλησηκαι προς ενοικίαση στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής αλλά και στις γύρω περιοχές (τις περιοχές που συνορεύουν δηλαδή με την Αγία Παρασκευή). Θα μας βρείτε έναντι της ΕΡΤ στην Λ. Μεσογείων 465 Α' στην Αγία Παρασκευή, μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας στο τηλέφωνο 2117500417 είτε για πληροφορίες είτε για ραντεβού με συνεργάτη μας. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Πουλημένα διαμερίσματα, σπίτια, οικόπεδα στην Αγία Παρασκευή

Αγία Παρασκευή αγορά στουντιο σε τιμή ευκαιρίας, ισόγειο studio 35 τετραγωνικά μέτρα., ισογείου, μπάνιο,καλή κατάσταση, κουζίνα με πάσο, αυτόνομο, αυτόνομη είσοδος, χώρο στον κήπο για καθιστικό, τιμή 35.000 ευρώ.

Αγία Παρασκευή αγορά διαμερίσματος σε τιμή ευκαιρίας, οροφοδιαμέρισμα 80 τετραγωνικά μέτρα., 2ου ορόφου, μπάνιο, δύο μεγάλα υπνοδωμάτια, άριστη κατάσταση, κουζίνα με πάσο, πατώματα τιμή 80.000 ευρώ.

Αγία Παρασκευή πώληση μονοκατοικίας σε τιμή ευκαιρίας, ισόγειο διπλοκατοικίας 95 τετραγωνικά μέτρα σε οικόπεδο 250τμ, μπάνιο, δύο μεγάλα υπνοδωμάτια, ξεχωριστή κουζίνα, μέτρια κατάσταση, ξεχωριστή μεγάλη κουζίνα τιμή 120.000 ευρώ

Αγία Παρασκευή πώληση διαμερίσματος δεξιά της Μεσογείων, 110 τετραγωνικά μέτρα, 1ου ορόφου, διαμπερές, 3 υπνοδωμάτια, κατασκευή του 90, wc,κουζίνα, αυτόνομη θέρμανση, φυσικό αέριο, τζάκι, πόρτα ασφαλείας, ηλιακός, πάρκιν, αποθήκη, ανακαινισμένο, αποθήκη 5 τιμή 190.000 ευρώ.

Αγία Παρασκευή αγορά διαμερίσματος σε τιμή ευκαιρίας, ετοιμοπαράδοτο, νεόδμητο διαμέρισμα 120τετραγωνικά μέτρα, 2ου ορόφου, 3 υπνοδωμάτια, wc, μεγάλα υ/δ και χώροι υποδοχής, αυτόνομη θέρμανση, τζάκι, αποθήκη, πάρκιν, αποθήκη, βεράντες, θέα, τιμή 300.000 ευρώ.

Αγορά διαμερισμάτων στο Μαρκόπουλο. Πωλούνται τέσσερα διαμερίσματα 120τμ έκαστο στα μπετά (ισόγειο, πρώτος) επιπλέον υπόγειο, σε οικόπεδο 865τμ τιμή 175000€ για όλο το κτίριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2117500417 ή μέσω Email