Ενοικιάσεις επαγγελματικών χώρων

Διαθέτουμε ενοικιάσεις επαγγελματικών χώρων στην Αθήνα, στο κέντρο Αθήνας και σε όλες τις περιοχές της Αττικής, ακολουθούν τα ακίνητα προς ενοικίαση στις περιοχές των Αθηνών αλφαβητικά, οι ενοικιάσεις επαγγελματικών χώρων που σας προτείνουμε είναι ελεγμένες και στα πιο κεντρικά σημεία της Αθήνας, θα βρείτε αξιόλογα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος ή για για οποιαδήποτε άλλη χρήση και γραφεία προς ενοικίαση άμεσα διαθέσιμα σε καλές τιμές, επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες των ακινήτων προς ενοικίαση που σας ενδιαφέρουν στο 2117500417

Καταστήματα Σούπερ Μάρκετ προς ενικίαση

Ενοικιάζεται κατάστημα για Super Market στην Αθήνα στην ευρύτερη περιοχή του Χίλτον, το κατάστημα είναι διαμπερές εμβαδού 1.800τμ σε αρκετά κεντρικό και πυκνοκατοικημένη περιοχή, το ισόγειο κατάστημα 1.100τμ και το πατάρι του καταστήματος 700τμ (κατάστημα τροφίμων κέντρου πόλεως), έχει φτιαχτεί για χρήση Super Market το 2007, δεν έχει κοινόχρηστα και ενοικιάζεται 22.000 ευρώ το μήνα (ενεργειακή κλάση Δ).

Ενοικιάσεις επαγγελματικών χώρων Αθήνα κέντρο

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΘΗΝΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ: Ενοικιάζεται κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Αθήνα επι της Πανεπιστημίου δίπλα στο Metro Πανεπιστήμιο, το μαγαζί είναι 44τμ με ισόγειο κατάστημα 22τμ και πατάρι 22τμ, βρίσκεται σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αθήνας και ενοικιάζεται 4.000 ευρώ το μήνα.
Ενοικιάζεται κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας στον πεζόδρομο της Αιόλου, στο καλό κομάτι της Αιόλου
, το μαγαζί είναι 30τμ ισόγειο και 30τμ πατάρι, το μαγαζί λειτουργεί ως υγειονομικού ενδιαφέροντος (Caffe) και τα τετραγωνικά του μοιράζονται σε 30τμ ισόγειο, 30τμ πατάρι, ενοικιάζεται 2.500 ευρώ το μήνα (ενεργειακή κλάση Ε).
Ενοικίαση καταστήματος στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας
, το συνολικό εμβαδός του επαγγελματικού χώρου είναι 210τμ σε άριστη κατάσταση, το ισόγειο είναι 62τμ, το υπόγειο 100τμ Super ανακαινισμένος (κύριος χώρος χρήσης για τραπεζοκεθίσματα ή οποιαδήποτε χρήση), και το πατάρι του καταστήματος 48τμ, (κύριος χώρος χρήσης), διαθέτει κλιματισμό και βρίσκεται σε πεζόδρομο και ενοικιάζεται προς 2.300 ευρώ το μήνα (ενεργειακή κλάση Ε).
Στο εμπορικό τρίγωνο στο κέντρο της Αθήνας της Αθήνας ενοικιάζεται κεντρικότατο κατάστημα εστίασης ή για οποιαδήποτε χρήση
, το ισόγειο κατάστημα είναι 68τμ το υπόγειο 90τμ και το πατάρι 15τμ, υπάρχει δυνατότητα καμινάδας και το πεζοδρόμιο μπροστά στο κατάστημα είναι φαρδύ για τραπεζοκαθίσματα, ενοικιάζεται στο ποσό των 2.000 ευρώ το μήνα (ενεργειακή κλάση Η).
Ενοικιάζεται κατάστημα δστην Αθήνα στο Σύνταγμα στην οδό Βουλής
, το μαγαζί είναι ισόγειο και πατάρι, λειτουργεί ως υγειονομικού ενδιαφέροντος (εστιατόριο) και βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας στην οδό Βουλής, ενοικιάζεται 2.500 ευρώ το μήνα (ενεργειακή κλάση Ε).
Ενοικιάζεται κεντρικό κατάστημα στην Αθήνα έναντι ναού Ολυμπίου Διός επι της Λ Βουλιαγμένης
, το συνολικό εμβαδόν του επαγγελματικού χώρου είναι 165τμ με ισόγειο 125τμ και πατάρι ψηλό κύριας χρήσης 40τμ, διαθέτει τριφασικό ρεύμα, δομημένη καλωδίωση, κλιματισμό και συναγερμό, ενοικιάζεται προς 1.400 ευρώ το μήνα (ενεργειακή κλάση Ε).
Στο ιστορικό τρίγωνο, στο κέντρο των Αθηνών επι της οδού Κολοκοτρώνη
ενοικιάζεται κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος 30τμ ισόγειο, 30τμ πατάρι συν 25τμ υπόγειο, ήταν μαγαζί με μπουγάτσες, ενοικιάζεται 2.200 ευρώ το μήνα (ενεργειακή κλάση Ε).
Ενοικιάζεται γωνιακό κατάστημα στην οδό Ερμού στο κέντρο της Αθήνας,
το ακίνητο είναι πλήρως ανακαινισμένο με ισόγειο κατάστημα 380τμ, υπόγειο 120τμ και πατάρι 100τμ, η θέση του ακινήτου είναι μοναδική, βρίσκεται στο πιο εμπορικό σημείο του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, το ενοίκιο που ζητείται είναι 15.000 ευρώ τον μήνα, (ενεργειακή κλάση Δ).
Επαγγελματικός χώρος 96τμ, στο κεντρικότερο σημείο των Αθηνών στον ημιώροφο της Φωκίωνος και Ερμού, ο χώρος είναι ενιαίος, χωρίς κολώνες, διαθέτει WC εσωτερικά ρολά ασφαλείας και συναγερμό, βρίσκεται δίπλα στον πιο πολυσύχναστο δρόμο της Ελλάδας, ενοικιάζεται 700 ευρώ (ενεργειακή κλάση Ζ).
Επι της οδού Κολοκοτρώνη στο εμπορικό τρίγωνο της Αθήνας στον 1ο όροφο ενοικιάζεται επαγγελματικός χώρος 450τμ λουξ διαμορφωμένος για εταιρεία παροχής έδρας επιχειρήσεων, διαθέτει 17 γραφεία, κοινούς χώρους εργασίας και το μόνο που χρειάζεται για να λειτουργήσει είναι κάποια γραφεία και καθάρισμα, ιδανικό επίσης για έδρα επιχείρησης με πολύ προσωπικό, ενοικιάζεται 5.500 ευρώ το μήνα (ενεργειακή κλάση Ε).
Στο εμπορικό τρίγωνο της Αθήνας ενοικιάζεται επαγγελματικός χώρος 400τμ στον 4ο όροφο κατάλληλος για Airbnb (το καταστατικό της πολυκατοικίας δίνει άδεια χρήσης Airbnb) ή για οποιαδήποτε επαγγελματική χρήση, ο χώρος αυτός χρειάζεται ριζική ανακαίνιση και ενοικιάζεται προς 3.500 ευρώ το μήνα (ενεργειακή κλάση Ε).

Ενοικιάσεις επαγγελματικών χώρων Αθήνα - Άγιος Νικόλαος

ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: Ενοικιάζεται κατάστημα εστίασης στην Αθήνα στον πλατεία Αγίου Νικολάου, το μαγαζί είναι 230τμ με ημιυπόγειο κύριας χρήσης (κουζίνα και αποθηκευτικός χώρος), και το ισόγειο 180τμ με δεύτερη κουζίνα 4 WC και την σάλα του καταστήματος, έχει εξωτερικό χώρο για τραπεζοκαθίσματα, ενοικιάζεται πλήρως εξοπλισμένο και διαθέτει καμινάδα, ηλιακό, εξαερισμό, πρόσβαση ΑΜΕΑ, κλιματισμό, χωρίς κοινόχρηστα, διαμπερές και βρίσκεται 90 μέτρα απο το Metro, ενοικιάζεται σε τιμή ευκαιρίας προς 1.100 ευρώ το μήνα (η ενεργειακή κλάση εκρεμεί).

Ενοικίαση επαγγελματικού χώρου Ερυθρός Σταυρός

Κατάστημα εστίασης προς ενοικίαση στην Αθήνα (Ερυθρός Σταυρός) περιοχή με υπηρεσίες και νοσοκομεία, το μαγαζί είναι εμβαδού 335τμ με ισόγειο 135τμ, υπόγειο 135τμ και 65τμ πατάρι, (υπάρχει δυνατότητα καμινάδας με ένα μικρό εξτρά κόστος), έχει τριφασικό ρεύμα, κλιματισμό, εξαερισμό και είναι διαμπερές, ενοικιάζεται στο ποσό των 1500 ευρώ το μήνα (ενεργειακή κλάση Ζ)..

Ενοικιάσεις καταστημάτων Αθήνα - Κολωνάκι

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΕΝΟΚΙΑΣΗ ΑΘΗΝΑ ΚΟΛΩΝΑΚΙ: Στην πλατεία του Κολωνακίου, στην οδό Κουμπάρη ενοικιάζεται κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος 42τμ ισόγειο και 25τμ πατάρι, το κατάστημα ενοικιάζεται 2.500 ευρώ το μήνα (ενεργειακή κλάση Ε).

Καταστήματα προς ενοικίαση Αθήνα - Κουκάκι

ΑΘΗΝΑ ΚΟΥΚΑΚΙ: Ενοικιάζεται κατάστημα στην Αθήνα – Κουκάκι, το μαγαζί είναι κεντρικό, διαμπερές, ισόγειο 132τμ και βρίσκεται επί της οδού Βεΐκου, η κατασκευή του ακινήτου έγινε το 2.000 και διαθέτει κλιματισμό και πατάρι, ενοικιάζεται στο ποσό των 1.500 ευρώ (ενεργειακή κλάση Δ).

Κατάστημα εστίασης προς ενοικίαση Αθήνα - πλατεία Θυμαράκια

ΑΘΗΝΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΘΥΜΑΡΑΚΙΑ: Ενοικιάζεται γωνιακό κατάστημα εστίασης στην Αθήνα, το μαγαζί είναι 205τμ ισόγειο, 51τμ πατάρι και 75τμ υπόγειο και βρίσκεται έναντι πλατείας με χώρο χρήσης τραπεζοκαθισμάτων στην πλατεία, έχει δυνατότητα για φουγάρο με τον κανονισμό της πολυκατοικίας να το επιτρέπει και η κατασκευή του κτιρίου έγινε το 1997, ενοικιάζεται 2.500 ευρώ το μήνα (η ενεργειακή κλάση εκρεμεί).

Ενοικίαση καταστήματος εστίασης Αργυρούπολη

Ενοικίαση καταστήματος εστίασης στην Αργυρούπολη, το κατάστημα είναι 120τμ ισόγειο συν 120τμ εξωτερικός χώρος περιφραγμένος με μάντρα και δύο πέργκολες με τέντες, διαθέτει καμινάδα και δεύτερη καμινάδα για τζάκι, ένα μπάνια και δύο WC, στο ισόγειο είναι η κουζίνα και η σάλα, είναι κατασκευής του 2006 και ενοικιάζεται προς 3.450 ευρώ το μήνα (ενεργειακή κλάση Β').
Ενοικιάζεται επαγγελματικός χώρος εστίασης ή για οποιαδήποτε χρήση στην Αργυρούπολη, είναι εμβαδού 75τμ ισόγειο, έχει δυνατότητα καμινάδας και μεγάλη πρασιά γύρω στα 50τμ μπροστά στο κατάστημα για τραπεζοκαθίσματα, έτος κατασκευής 1990, δομημένη καλωδίωση, πατάρι, πρόσβαση ΑΜΕΑ, εξαερισμό και ενοικιάζεται προς 1150 ευρώ το μήνα (η ενεργειακή κλάση εκκρεμεί).

Ενοικίαση επαγγελματικού χώρου Βριλήσσια

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ: Ενοικιάζεται κεντρικότατο κατάστημα στα Βριλήσσια επι της Λ Πεντέλης, το ισόγειο μαγαζί είναι 226τμ και το υπόγειο του καταστήματος 205τμ, είναι διαμπερές, ενιαίος χώρος και διαθέτει αποκλειστικής χρήσης πρασιά 60τμ για στάθμευση αυτοκινήτων, ενοικιάζεται στο ποσό των 5.000 ευρώ το μήνα (ενεργειακή κλάση Ε).

Ενοικιασεις επαγγελματικών χώρων Ελληνικό

ΕΛΛΗΝΙΚΟ: Ενοικίαση επαγγελματικού χώρου στο Ελληνικό, το κατάστημα είναι γωνιακό και βρίσκεται στο πιο εμπορικό σημείο του Ελληνικού, μόνο ισόγειο 160τμ χωρίς υπόγειο και πατάρι, είναι σε άριστη κατάσταση και χωρίς κοινόχρηστα, διαθέτει δομημένη καλωδίωση, κλιματισμό, εξαερισμό, συναγερμό και τριφασικό ρεύμα, ενοικιάζεται στο ποσό των 2.500 ευρώ (ενεργειακή κλάση Γ).
Ενοικιάζεται κατάστημα στο Ελληνικό επι της Λ Ποσειδώνος, το ισόγειο κατάστημα είναι 110τμ συν 90τμ υπόγειο (κύριος χώρος χρήσης με ξεχωριστή είσοδο και είσοδο από το κατάστημα επίσης), το μαγαζί διαθέτει πολλές θέσεις πάρκινγκ ενώ είναι πανταχόθεν ελεύθερο μεγάλης προβολής και ενοικιάζεται 5.500 ευρώ (ενεργειακή κλάση Ε).
Γραφειακός χώρος Μεγάλης προβολής 1ου ορόφου επι της Λ Ποσειδώνος 110τμ στο Ελληνικό, το ακίνητο διαθέτει πάρκινγκ και έχει θέα θάλασσα, ενοικιάζεται στο ποσό των 3.000 ευρώ (ενεργειακή κλάση Ε).
Επαγγελματικός χώρος 1ου ορόφου 180τμ στο Ελληνικό επι της Λ Ποσειδώνος δίδεται προς ενοικίαση, το ακίνητο έχει απεριόριστη θέα θάλασσα και θέση πάρκινγκ, είναι μεγάλης προβολής και ενοικιάζεται στο ποσό των 4.000 ευρώ (ενεργειακή κλάση Ε).

Ενοικιάσεις καταστημάτων Ζωγράφου

ΖΩΓΡΑΦΟΥ: Ενοικιάζεται κατάστημα στου Ζωγράφου, το ισόγειο του μαγαζιού είναι 110τμ και το πατάρι 105τμ, είναι γωνιακό με πρασιά μπροστά του και βρίσκεται σε εμπορικό σημείο, αυτή τη στιγμή λειτουργεί ως μπαρ (Ελληνάδικο), ενοικιάζεται στο ποσό των 1.500 ευρώ (ενεργειακή κλάση Η).

Ενοικιάσεις επαγγελματικών χώρων Καλλιθέα

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Κατάστημα προς ενοικίαση στην Καλλιθέα - Τζιτζιφιές 186τμ ισόγειο, 92τμ πατάρι συν 60τμ αποκλειστική χρήση πρασιάς, είναι σε άριστη κατάσταση και διαθέτει 2WC στο ισόγειο και 2WC στο πατάρι, έχει τριφασικό ρεύμα, τέντα , ρολά ασφαλείας και ψευδοροφή, χωρίς κοινόχρηστα ενοικιάζεται στο ποσό των 1.500 ευρώ (ενεργειακή κλάση Δ).

Ενοικιάσεις επαγγελματικών χώρων Κορυδαλλός

ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ: Κατάστημα προς ενοικίαση στον Κορυδαλλό 168τμ ισόγειο συν 95τμ πατάρι κατασκευής του 1998 (πρώην τράπεζα) κατασκευής του 1994 σε άριστη κατάσταση, με τριφασικό ρεύμα, διαμπερές, χωρίς κοινόχρηστα, δομημένη καλωδίωση, κλιματισμός, συναγερμός ενοικιάζεται 2.000 ευρώ (ενεργειακή κλάση Γ).

Ενοικιάσεις καταστημάτων Κυψέλη

ΚΥΨΕΛΗ: Κατάστημα προς ενοικίαση στην Κυψέλη επι της Φωκίωνος Νέγρη, το ισόγειο κατάστημα έχει εμβαδόν 67τμ, το πατάρι 31τμ και το υπόγειο 37τμ, είναι επαγγελματικός χώρος υγειονομικού ενδιαφέροντος με δυνατότητα καμινάδας, υπάρχει χώρος 27τμ μπροστά στο μαγαζί για τραπεζοκαθίσματα, ενοικιάζεται 1.900 ευρώ μηνιαίως (ενεργειακή κλάση Ε).

Ενοικίαση επαγγελματικού χώρου Μελίσσια

ΜΕΛΙΣΣΙΑ: Ενοικίαση κεντρικού επαγγελματικού χώρου στα Μελίσσια, το κατάστημα είναι συνολικά 274τμ με ισόγειο 123τμ, πατάρι 61τμ και υπόγειο 90τμ, βρίσκεται επι της Λ Πολυτεχνείου και ενοικιάζεται σε τιμή ευκαιρίας προς 1.300 ευρώ το μήνα (ενεργειακή κλάση Ζ).

Ενοικιάσεις επαγγελματικών χώρων Μενίδι

ΑΧΑΡΝΕΣ: Κατάστημα Αχαρνές Κέντρο - παλαιό Μενίδι ενοικιάζεται κατάστημα 414τμ σε εμπορικό σημείο, το ισόγειο κατάστημα 167τμ, πατάρι 83τμ και υπόγειο 167τμ, το ακίνητο είναι πλήρως ανακαινισμένο και διαθέτει 3 WC, πυρανίχνευση, τριφασικό ρεύμα με 63αρες ασφάλειες, δομημένη καλωδίωση, συναγερμό, 4 θέσεις πάρκινγκ και πρόσβαση ΑΜΕΑ, ενοικιάζεται στο ποσό των 1.800 ευρώ (ενεργειακή κλάση Δ).

Ενοικίαση καταστήματος Νέα Σμύρνη

ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ: Κεντρικότατο κατάστημα 164τμ ισόγειο συν 34τμ πατάρι στην Νέα Σμύρνη επι της οδού Ομήρου ενοικιάζεται 2.200 ευρώ, διαθέτει δύο WC ενώ η περιοχή είναι γεμάτη από καταστήματα ρούχων και διάφορα εμπορικά, το κατάστημα, χρειάζεται ανακαίνιση (ενεργειακή κλάση Ζ).

Ενοικίαση επαγγελματικού χώρου στον Χολαργό

ΧΟΛΑΡΓΟΣ: Ισόγειο κατάστημα 250τμ (μόνο ισόγειο) προς ενοικίαση σε κεντρικό δρόμο του Χολαργού, το κατάστημα βρίσκεται σε πυκνοκατοικημένη περιοχή του Χολαργού, βρίσκεται σε απόσταση 500 μέτρα από το μετρό και έχει ύψος 4 μέτρα, είναι γωνιακό με πρόσοψη 12 μέτρα και διαθέτει πρασιά 5 μέτρα με αποκλειστική χρήση, είναι κατάλληλο για κατάστημα τροφίμων, Γυμναστήριο, Φροντιστήριο, η οποιαδήποτε άλλη χρήση, χωρίς δεσμεύσεις από κανονισμό πολυκατοικίας, ενοικιάζεται προς 1.400 ευρώ το μήνα (η ενεργειακή κλάση εκρεμεί)..

Ενοικιάσεις επαγγελματικών χώρων Λ. Συγγρού

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Ενοικιάζεται επι της Λ Συγγρού στην Καλλιθέα, σε νεόδμητο κτίριο ισόγειο κατάστημα 116,8τμ, ημιώροφος 62,80τμ, γραφείο 1ου & 2ου ορόφου 150,40τμ γραφείο 3ου & 4ου ορόφου 147τμ τα συνολικά τετραγωνικά των ενοικιαζόμενων χώρων είναι 477τμ σε μοντέρνο κτίριο μεγάλης προβολής ενοικιάζονται στο ποσό των 6.000 ευρώ το μήνα (ενεργειακή κλάση Δ).
ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ: Ενοικιάζεται κατάστημα στην Νέα Σμύρνη επι της Λεωφόρου Συγγρού, τα τετραγωνικά των 1185τμ του μαγαζιού είναι μοιρασμένα ως εξής: 505τμ ισόγειο, 550τμ υπόγειο 120τμ πατάρι, πέργκολα νομιμοποιημένη 65τμ το κατάστημα είναι διαμπερές και είναι ελεύθερο, με δυνατότητα κάθε είδους χρήσης (κέντρο διασκεδάσεως, σούπερ, μάρκετ, κατάστημα έκθεση αυτοκινήτων (με συνεργείο), κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών, κλινική, πολυιατρείο κλπ., το πλάτος της πρασιάς μπροστά στο μαγαζί είναι 7 μέτρα και το κατάστημα έχει μήκος 17 μέτρα πρόσοψη (το κομμάτι της πρασιάς σύνολο 119 τ.μ. ανήκει κατ' αποκλειστική χρήση στο κατάστημα), ισόγειο μεγάλης προβολής με πρόσοψη στην λεωφόρο Ανδρέα Συγγρού και υπόγειο γκαράζ 550τμ μέ άδεια για 23 θέσεις στάθμευσης, το ισόγειο κατάστημα είναι χωρίς κολόνες και το ταβάνι έχει ύψος 5,3 μέτρα, μπορούν να σταθμεύσουν 15 επιπλέον αυτοκίνητα επι της Λ Συγγρού επειδή η λεωφόρος κάνει εσοχή σε αυτό το σημείο, τιμή ενοικίασης 16.000€, συζητήσιμη (ενεργειακή κλάση Η)

Ενοικίαση επαγγελματικού κτιρίου

Οι ενοικίαση επαγγελματικών κτιρίων τον τελευταίο καιρό αφορά συνήθως εταιρείες οι οποίες πλέον λόγω της κρίσης θέλουν να νοικιάσουν ένα μικρότερο κτίριο απο αυτό που ήδη βρίσκονται, η μείωση προσωπικού αφήνει τις εταιρείες με πολύ μεγάλους χώρους εργασίας που πρέπει να θερμάνουν, να ψύξουν και να πληρώσουν εφορία, χώρους που στην πραγματικότητα δεν χρειάζονται λόγω της μείωσης του προσωπικού τους. Σην ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ γνωρίζουμε πολύ καλά την αγορά των ακινήτων και προτείνουμε συνήθως αυτόνομα κτίρια τα οποία ενοικιάζουμε επαγγελματικά ακίνητα είτε ολόκληρα είτε τμηματικά, σε μας θα βρείτε ευκαιρίες αλλά και κτίρια προς ενοικίαση σε πολύ καλές τιμές πάντοτε, οι ενοικιάσεις επαγγελματικών κτιρίων είναι για μας γνωστό αντικείμενο και μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε στην ενοικίαση του ακινήτου που σας ενδιαφέρει να νοικιάσετε άμεσα και αποτελεσματικά, τηλεφωνήστε μας άμεσα για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση εσείς θέλετε, θα χαρούμε να συνεργαστούμε μαζί σας.

Ενοικιάσεις επαγγελματικών κτιρίων Ελλάδα

ΚΕΡΚΥΡΑ: Κεντρικό αυτοτελές κτίριο προς ενοικίαση στην Κέρκυρα, το κτίριο αυτό είναι εμβαδού 1740τμ με ισόγειο κατάστημα 880τμ και 1ο όροφο 860τμ, βρίσκεται 2,5 χιλιόμετρα από το κέντρο της Κέρκυρας σε κεντρικό άξονα γεμάτο καταστήματα και Super Market, ενοικιάζεται 13.500 ευρώ (ενεργειακή κλάση Ε).

Καταστήματα που νοικιάστηκαν

ΕΛΛΗΝΙΚΟ: Νοικιάζεται σε επαγγελματικό κτίριο ιατρών στο Ελληνικό πρώτο υπόγειο (με παράθυρα και πολύ καλό εξαερισμό), συν τμήμα του ισογείου με πισίνα τζακούζι και περιβάλλοντα χώρο για την δημιουργία γυμναστηρίου και Spa, το κτίριο βρίσκεται στο Ελληνικό πλησίον του αεροδρομίου και σε κεντρικότατη οδό έναντι πάρκου, για πληροφορίες επι του ακινήτου παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας.

ΚΑΛΙΛΙΘΕΑ: Κεντρικό κατάστημα προς ενοικίαση στην Καλλιθέα, επι της Σιβιτανίδου ισόγειο κατάστημα 32τμ με πατάρι 15τμ και υπόγειο 40τμ, το μαγαζί είναι σε πολύ καλή κατάσταση και ήταν μισθωμένο ως κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε Caffe, ενοικιάζεται στο ποσό των 1.400 ευρώ.

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ: Ενοικίαση αυτόνομου κτιρίου στη Λυκόβρυση πλησίον νέου metro, ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ενοικιάζεται κτίριο γραφείων, πρώην βιοτεχνία, πλησίον νέου metro και Αττικής Οδού, κτίριο 550 τ.μ., υπογείου - ισογείου - ημιωρόφου - 1ου - 2ου - 3ου, προσόψεως, κατασκευή '85, ανακαίνιση '00, ευκαιρία, τιμή 1.900 ευρώ.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Ενοικίαση αυτόνομου κτιρίου στην εθνική οδό στο Περιστέρι, αυτοτελές κτίριο δεκαετίας σε υπεράριστη κατάσταση ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (εθνική οδός), πλησίον metro, κτίριο 448 τ.μ., υπογείου - ισογείου - 1ου - 2ου - 3ου, υπόγειο 109 τ.μ., ισόγειο 109 τ.μ., 1ος όροφος 109 τ.μ., 2ος όροφος 109 τ.μ. και 3ος όροφος 11 τ.μ., κατασκευή '95, άριστη κατάσταση, ανακαίνιση '10, (εθνική οδός) μεσοτοιχία με την Ηλεκτρονική Αθηνών, προβολής, ενοικιάζεται 2.900ευρώ μηνιαίως ή πωλείται στην, τιμή 280.000ευρώ, συζητήσιμη χρήσης γραφείων ή καταστημάτων (ενεργειακή κλάση Δ).

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2117500417 ή μέσω Email