Μεσιτικά Παπάγου

Η κτηματομεσιτική εταιρεία ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ δραστηριοποιείται στην περιοχή του Παπάγου εδώ και είκοσι χρόνια, οργανώσαμε άρτια με άξιους συνεργάτες το μεσιτικό μας γραφείο στου Παπάγου, με σκοπό να διαμεσολαβήσουμε στην πώληση διαμερισμάτων, μεζονετών, μονοκατοικιών, οικοπέδων όπως και αντιπαροχών οικοπέδων στην ιδιαίτερη και όμορφη περιοχή του Παπάγου.
Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία από ακίνητα στην ευρύτερη περιοχή. Η περιοχή του Παπάγου είναι μια περιοχή υψηλού αγοραστικού ενδιαφέρροντος και πάντοτε ζωντανή, τα διαμερίσματα και γενικότερα τα σπίτια και οι μονοκατοικίες στην περιοχή αυτή έχουν με συνεχόμενη ζήτηση, ο λόγος είναι πως το Παπάγο βρίσκεται πολύ κοντά στο κέντρο της Αθήνας και οι αγοραστές (ιδιαίτερα οι άνθρωποι που δουλεύουν στο κέντρο) όπως δικηγόροι και γιατροί και μπορούν να διαθέσουν τα χρήματα για την αγορά του σπιτιού τους σε μια αρκετά ακριβή περιοχή που τους προσφέρει όμως σε αντάλλαγμα την υπέροχη αυτή τοποθεσία η οποία βρίσκεται μέσα στο πράσινο κυριολεκτικά και στην ησυχία.
Αναλλαμβάνουμε συνεχώς διαμερίσματα μεζονέτες μονοκατοικίες και οικόπεδα στου Παπάγου προς πώληση αγορά ή αντιπαροχή. Ζητάμε μόνο μια συνάντηση μαζί σας, οι διαμεσολαβήσεις ακινήτων είναι ειδικότητά μας, τα έργα μας μιλάνε απο μόνα τους!
Μήν διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία αφορά την αγορά ή την πώληση του σπιτιού ή του οικοπέδου σας, το μεσιτικό μας γραφείο είναι πάντοτε στην διάθεσή σας είτε μας ζητήσετε εκτίμηση του ακινήτου σας είτε την ανάλψηψή του απο εμάς με σκοπό την αγορά την πώληση ή την αντιπαροχή του, είμαστε πάντοτε στην διάθεσή σας και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε να πουλήσετε ή να βρείτε το σπίτι των ωνείρων σας ακολουθήστε μας στη σελίδα με τα διαμερίσματα Παπάγου

Πληροφορίες γα το δήμο Παπάγου

Δήμος Παπάγου: Ο οικισμός του Παπάγου, ο οποίος στις μέρες μας έχει ενωθεί με τον δήμο Χολαργού σε έναν, υπήρξε στο ξεκίνημά του οικισμός, κατόπιν κοινότητα και έπειτα δήμος, ο οποίος ήταν ανεξάρτητος και αυτόνομος μέχρι πρότινος και πριν την ένωση με τον δήμο Χολαργού, με τον οποίο πλέον έχουν κοινά συμφέροντα και κοινή πορεία, ως αναφορά την ανάπτυξή τους, η οποία είναι ιδιαιτέρως σημαντική και αξιοσημείωτη τα τελευταία χρόνια. Ο οικισμός Παπάγου λοιπόν, οφείλει την ύπαρξη και ανοικοδόμησή του, σε πρωτοβουλία του Αυτόνομου Οικοδομικού Οργανισμού. Ήταν η εποχή εκείνη μετά τον Β παγκόσμιο πόλεμο, κατά την οποία η οικονομία της χώρας, αλλά και πολλά εδάφη αυτή, είχαν πλήρως και ολοκληρωτικά καταστραφεί και χρειάζονταν να ανακάμψουν. Υπήρξε επίσης η εποχή, κατά την οποία οι οικογένειας των αξιωματικών χρειάζονταν στέγαση, καθώς είχαν πληγεί περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, μετρώντας βαριά και ανεπανόρθωτα πλήγματα. Το 1954 λοιπόν, μια ημερομηνία σταθμός, με την παρουσία του τότε πρωθυπουργού Νικολάου Πλαστήρα, κληρώθηκαν και δόθηκαν οι πρώτες 200 κατοικίες και έτσι ο οικισμός Παπάγου ξεκίνησε τις δραστηριότητές του και άρχισε να υφίσταται.

Ο οικισμός Παπάγου ανήκει στα βόρια βορειοανατολικά προάστια του νομού Αττικής, ενώ μέχρι και σήμερα διατηρεί αναλλοίωτη την εικόνα και το στυλ του ως αναφορά την δόμηση. Ο συντελεστής δόμησης είναι πολύ χαμηλός σε σχέση με άλλες παρακείμενες περιοχές και δύσκολα συναντάει κανείς μεγάλες και ψηλές πολυκατοικίες, ενώ ακόμα και σήμερα υπάρχουν τα σπίτια πολλών αξιωματικών, τα οποία είτε είναι διατηρητέα και δίνουν ένα διαφορετικό και πολύ κομψό ύφος στην περιοχή, είτε κατοικούν σε αυτά οικογένειες των αξιωματικών, συνεχίζοντας την παράδοση και δίνοντας τον χαρακτηρισμό στην περιοχή του Παπάγου, ως η περιοχή των στρατιωτικών.

Αξιοζήλευτο όλων, είναι τι ενώ βρίσκεται αρκετά κοντά στο κέντρο της Αθήνας, ενώ και γενικά δεν θεωρείται απομακρυσμένο προάστιο αυτής, έχει καταφέρει να μην αλλοιώσει τα ύφος και τα χαρακτηριστικά εκείνα που αφορούσαν μια άλλη εποχή. Έτσι λοιπόν, ακόμα και σήμερα μπορεί κανείς να περιηγηθεί στις πολλές και σημαντικές για την περιοχή καταπράσινες πλατείες και στα ακόμη πιο καταπράσινα αλσύλλια και να χαλαρώσει και απολαύσει διαφόρων ειδών περιπάτους, οι οποίοι εναλλάσσουν τις εικόνες λες και είσαι στην ύπαιθρο κάποιας επαρχιακής πόλης. Ο δήμος Παπάγου απέκτησε περαιτέρω ανάπτυξη με την δημιουργία και τελειοποίηση της Αττικής οδού, ενώ και το μετρό το οποίο έχει τον σταθμό του πολύ κοντά, κατάφερε να αναπτύξει την περιοχή ακόμα περισσότερο σε πολύ γρήγορο σχετικά διάστημα και να την κάνει ακόμα πιο ελκυστική και πολύ ευκολότερα προσιτή στον επισκέπτη. Ο δήμος Παπάγου είναι αντιμέτωπος εδώ και κάποια χρόνια με την αύξηση του κυκλοφοριακού και τις έντονες διαμαρτυρίες των κατοίκων που κατοικούν στο τμήμα του Παπάγου το οποίο βρίσκεται χαμηλά προς την Λ Μεσογείων, προκειμένου να βρεθεί λύση στο πρόβλημά τους. Αυτό οφείλεται κυρίως στην λεωφόρο Μεσογείων, μια λεωφόρο που ενώνει τα Μεσόγεια με το κέντρο των Αθηνών, αλλά και στην ύπαρξη δύο σημαντικών υπουργείων, τα οποία έχουν αυξημένη επισκεψιμότητα από πολλούς. Πρόκειται για το υπουργείο Εθνικής Αμύνης, υπουργείο μείζονος σημασίας για τα εξωτερικά και εσωτερικά συμφέροντα της χώρας και για το υπουργείο μεταφορών, το οποίο στεγάζει και την δημόσια υπηρεσία του κτεο. Ο δήμος Παπάγου παρόλα αυτά, παραμένει ένας πολύ όμορφος και ελκυστικός δήμος ή συχος με θέα και πολύ ήσυχος στο 90% της ευρύτερης περιοχής του, ο οποίος έχει φανατικούς υποστηρικτές και φίλους, οι οποίοι με την σειρά τους προσπαθούν να τον κρατήσουν αναλλοίωτο.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2117500417 ή μέσω Email