Μεσιτικό Χολαργός

Οργανώσαμε το μεσιτικό μας γραφείο στο Χολαργό το 2007 και απο την στιγμή εκείνη έχουμε πραγματοποιήσει πολές αγορές, πωλήσεις και διαμεσολαβήσαμε σε αρκετές αντιπαροχές οικοπέδων στον χολαργό, το τμήμα πωλήσεων μας στην περιοχή του Χολαργού τα πάει αρκετά καλά παρόλες τις δυσκολίες, η διαμεσολάβησή μας στις πωλήσεις διαμερισμάτων στο Χολαργό είναι καταλυτική σε πολλές περιπτώσεις, σε μας θα βρείτε επίσης μεζονέτες όπως και μονοκατοικίες, σε κάποιες περιπτώσεις θα δείτε δημοσιευμένες απο το γραφείο μας αντιπαροχές και πωλήσεις οικοπέδων.

Διαθέτουμε πολλά ακίνητα, από διαμερίσματα σε μεζονέτες και απο μονοκατοικίες σε οικόπεδα στην περιοχή του Χολαργού όπως επίσης και στις γύρω περιοχές, (περιοχές που εφάπτονται του Χολαργού). Το μεσιτικό γραφείο μας στο Χολαργό λειτουργεί αποτελεσματικά εδώ και πολλά χρόνια, η γκάμα των ακινήτων που διαθέτουμε είναι μεγάλη και η λίστα των ακινήτων μας έχει εκτιμηθεί απο εμάς πριν την ανάληψή τους, έτσι γνωρίζουμε με ακρίβεια πως οι τιμές των ακινήτων που διαθέτουμε είναι πολύ καλές. Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο 2117500417 για εκτίμηση του ακινήτου σας όπως και για την ανάθεση της πώλησης, του σπιτιού σας, επικοινωνήστε μαζί μας για την αγορά διαμερίσματος, για την αγορά του δικού σας σπιτιού ή της μονοκατοικίας σας, διαθέτουμε αντιπαροχές στο Χολαργό και οικόπεδα για άμεση αγορά, δείτε διαμερίσματα στο Χολαργό προς πώληση.

Πληροφορίες για το δήμο Χολαργού:

Ο Χολαργός είναι μια περιοχή της Αττικής, η οποία καλύπτει σχετικά μικρή έκταση αυτής και φιλοξενεί αρκετούς κατοίκους, οι οποίοι έχουν επιλέξει την συγκεκριμένη περιοχή για την μόνιμη κατοικία τους και διαμονή τους. Συγκεκριμένα, ο Χολαργός καταλαμβάνει έκταση που αγγίζει τα 4.000 περίπου τετραγωνικά χιλιόμετρα, ενώ ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται στις 33.000 περίπου. Ένας μεγάλος δήμος λοιπόν, ο οποίος βρίσκεται στα βορειοανατολικά προάστια της πρωτεύουσας και εξυπηρετεί τις καθημερινές ανάγκες των κατοίκων του. Ο Χολαργός έως το 1930 υπάγεται στο Χαλάνδρι, όπου την συγκεκριμένη χρονολογία αποσπάται και χαρακτηρίζεται αυτόνομος.
Το όνομα του δήμου προέρχεται από την ομώνυμη περιοχή που διέμενε ο Περικλής και το σύμβολο της περιοχής τιμητικά είναι η προτομή του Περικλέους.
Στην πραγματικότητα, υπάρχουν ευρήματα και ιστορικές αναφορές, οι οποίες υποστηρίζουν ότι ο δήμος βρισκόταν σε άλλη περιοχή από αυτήν που γνωρίζουμε σήμερα και συγκεκριμένα κοντά στην περιοχή του Καματερού. Οι πληροφορίες αυτές πάντως δεν επιβεβαιώνονται και δεν αποδεικνύουν κάτι τέτοιο. Ο Χολαργός λοιπόν από τα πρώτα χρόνια της οικοδόμησής του, διεκδικεί τα εδάφη που καλύπτει έως και σήμερα και δεν δέχεται άλλες αναφορές που τον θέλουν να βρισκόταν σε άλλες περιοχές της Αθήνας. Σημαντική προσπάθεια στην ανάπλαση της περιοχής και στην σημερινή εικόνα που γνωρίζουμε όλοι, έκαναν οι κάτοικοι την δεκαετία του 60 και λίγο μετά δηλαδή από το τέλος του Β παγκοσμίου πολέμου. Η ανάγκη των Ελλήνων για επιβίωση και οικοδομήσιμες περιοχές, έφερε την ανοικοδόμηση στην πιο έντονη μορφή μέχρι σήμερα, η οποία σήμανε και την ανάπλαση πολλών περιοχών, αλλά και την αλλοίωση της εικόνας κάποιων άλλων. Τα χαρακτηριστικά αρχοντικά σπίτια και οι επίσης χαρακτηριστικές επαύλεις που υπήρχαν μέχρι και την εποχή εκείνη, αντικαταστάθηκαν από πολυκατοικίες μεγάλες για τα τότε χρονικά δεδομένα, καθώς η ανάγκη του κόσμου για στέγη ήταν έντονη και οι καταστροφές που είχε αφήσει πίσω του ο πόλεμος, πολύ σημαντικές και αρκετά μεγάλες.
Ο Χολαργός λοιπόν άρχισε να ανοικοδομείται την περίοδο της δεκαετίας του 60 και άρχισε να μαζεύει κόσμο από διάφορες περιοχές, οι οποίοι επέλεξαν να εγκατασταθούν στο πολύπαθο, κατά τα άλλα όμως καταπράσινο προάστιο της Αττικής. Τα τελευταία χρόνια και μάλιστα αρκετά, η εικόνα του δήμου έχει αλλάξει πρόσωπο και ύφος, έπειτα από την πρωτοβουλία και προσπάθεια αρκετών κατοίκων, οι οποίοι θέλησαν να αλλάξουν το γκρίζο τοπίο που ξαφνικά κατέκλυσε την περιοχή τους και να κάνουν σοβαρές και σημαντικές, κυρίως όμως ουσιαστικές προσπάθειες για ανάπλαση της περιοχής. Το εγχείρημα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και σήμερα ο δήμος αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.
Ο Χολαργός, παρόλο που στην γεωγραφική του θέση αγγίζει το κέντρο της Αθήνας και βρίσκεται σχετικά κοντά σε αυτό, ουδεμία σχέση δεν έχει με εκείνο και έχει καταφέρει να αποκτήσει ένα δικό του ξεχωριστό και αρκετά ελκυστικό για πολλούς στυλ. Οι πράσινες οάσεις που συναντάει κανείς, οι αρκετές πλατείες, η σπουδαία και πολύ οργανωμένη αγορά, κάνουν τον δήμο Χολαργού εξαιρετικά αυτόνομο και όχι άδικα, αφού έχει καταφέρει να διαθέτει τα πάντα και να εξυπηρετεί τους κατοίκους όχι μόνο της περιοχής, αλλά και άλλους από διάφορες περιοχές της Αθήνας. Ο Χολαργός μπορεί επάξια να βρίσκεται στη λίστα των πιο όμορφων δήμων της Αθήνας και αποτελεί εξαιρετική επιλογή, γι' αυτούς που θέλουν να βρίσκονται κοντά στο κέντρο των Αθηνών, παράλληλα όμως να έχουν ένα ιδιαιτέρως αυξημένο βιοτικό επίπεδο.

Διαθέτουμε ευκαιρίες που σας συμφέρουν και διαμερίσματα, σπίτια, μονοκατοικίες προς αγορά πώληση ή ενοικίαση, μεζονέτες διαμερίσματα και μεζονέτες όπως και αντιπαροχές ή αγορές οικοπέδων στο Χολαργό, οι μονοκατοικίες όπως και τα οικόπεδα που μπορούν να δοθούν για αντιπαροχή ή προς πώληση είναι πλέον λιγοστά αλλά παρόλα αυτά μπορείτε πάντοτε να μας πάρετε τηλέφωνο ή να μας ρωτήσετε αν υπάρχει κάτι στα σκαριά, κάποιο ακίνητο που σας ενδιαφέρει και δεν έχουμε προλάβει ακόμη να το δημοσιεύσουμε στο Site μας.

Πουλημένα σπίτια - διαμερίσματα στο Χολαργό

Αγορά διαμερίσματος στο Χολαργό πλησίον metro, διαμέρισμα 75 τ.μ., 2ου, 2 υ/δ, κατασκευή 93, αυτόνομη θέρμανση, άριστη κατάσταση, βεράντες, πωλείται, τιμή 130.000 ευρώ. (ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ)

Αγορά διαμερίσματος στο Χολαργό
στα σύνορα του Παπάγου, διαμέρισμα 99 τ.μ., 3ου, 2 υ/δ, σε οικόπεδο 2 στρεμάτων, ξεχωριστή κουζίνα, φυσικό αέριο, κλιματισμός, πόρτα ασφαλείας, ηλιακός, ελεύθερο, άριστη κατάσταση, πλήρως ανακαινισμένο, ήσυχο, με θέα σε όμορφο κήπο, με μεγάλα υπνοδωμάτια, τιμή 150.000 ευρώ. (ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ)

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2117500417 ή μέσω Email