Μεσιτικά Παλαιό Ψυχικό

Στο Παλαιό Ψυχικό κάνουμε αγοροπωλησίες εδώ και λίγα Χρόνια, παρόλα αυτά διαθέτουμε ήδη τις μεγαλύτερες ευκαιρίες που διαθέτει η Αγορά ακινήτων του Παλαιού Ψυχικού, απο την πρώτη φορά που κάναμε την πώληση μονοκατοικίας μέχρι σήμερα έχουμε διαθέσει αρκετά ακίνητα στο Παλαιό Ψυχικό, το μεσιτικό γραφείο μας λειτουργεί πλέον σταθερά στο Παλαιό Ψυχικό, με το τμήμα πωλήσεων διαμερισμάτων μεζονετών μονοκατοικιών που διαθέτει, στους πελάτες μας διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα αγορά πώληση και ενοικίαση σε διαμερίσματα, μεζονέτες, σπίτια και μονοκατοικίες, τα οικόπεδα δεν λείπουν στο Παλαιό Ψυχικό αν και είναι δυσεύρετα, τα οικόπεδα που είναι πάνω απο 500 τετραγωνικά είναι εξαιρετικά σπάνια, αναλαμβάνουμε αγορές και πωλήσεις σπιτιών και γενικότερα αγοραπωλησίες σε όλα τα ακίνητα στο Παλαιό Ψυχικό, αναζητούμε συνέχεια διαμερίσματα, μεζονέτες, μονοκατοικίες, οικόπεδα, σπίτια στο Παλαιό Ψυχικό προς πώληση ή αγορά.
Οι πελάτες μας όπως και τα σπίιτα που προωθεί το μεσιτικό μας γραφείο είναι διάφορες ευκαιρίες που είναι αξιόλογα και έχει γίνει εκτίμηση σωστά και επαγγελματικά, δείτε τώρα μονοκατοικίες στο Παλαιό Ψυχικό

Πουλημένα διαμερίσματα, μονοκατοικίες στο Παλαιό Ψυχικό

Αντιπαροχή οικοπέδου στο Παλαιό Ψυχικό: Παλαιό Ψυχικό (όπισθεν κολεγίου,) οικόπεδο 1.100τ.μ. με παλιά οικία, σ.δ.0,6, πρόσοψη 31μέτρα, (αντιπαρέχεται στο 50%,) προτιμείται μερική ανταλλαγή με διαμερίσματα και μετρητά που θα αφαιρεθούν από την αντιπαροχή. (Το οικόπεδο δόθηκε αντιπαροχή απο το μεσιτικό μας γραφείο)

Πώληση παλαιάς μονοκατοικίας στο Παλαιό Ψυχικό: 480 τμ σε έναν όροφο και σε οικόπεδο 1.200 τετραγωνικά μέτρα, η μονοκατοικία είναι κατοικίσιμη και μπορεί να επισκευαστεί, το σπίτι βρίσκεται στο φιλέτο του Ψυχικού και η τιμή πώλησης είναι 1.200.000 ευρώ, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας το δείξουμε, σίγουρα θα μείνετε κατενθουσιασμένοι και απο την μονοκατοικία και απο την περιοχή του οικοπέδου. (Η μονοκατοικία πουλήθηκε απο το μεσιτικό μας γραφείο)

ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ Πωλείται νεόδμητο διαμέρισμα υπό διαμόρφωση σε πολυτελέστατη οικοδομή όπισθεν Κολεγίου στα σύνορα με την Παλαιά Φιλοθέη σε χαμηλή τιμή. Υπάρχει δυνατότητα επιλογής ορόφου και τεραγονικών. (Το διαμέρισμα πουλήθηκε απο το μεσιτικό μας γραφείο)

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2117500417 ή μέσω Email